Meinders De Echte Bakker

In 1967 besloot een aantal bakkers de handen in een te slaan. Recepten en vakkennis werden gedeeld om elkaar te versterken. Dit was het begin van het Echte Bakkersgilde. Alleen de allerbeste bakkers mogen het keurmerk 'Echte Bakker' dragen. We hebben de vrijheid om onze eigen ideeën en smaak tot uiting te laten komen. Dit maakt dat geen enkele Echte Bakkerswinkel hetzelfde is.

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker mag zich een Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en je moet voldoen aan strenge eisen. Ruben Meinders heeft met zijn bakkers en verkoopmedewerkers een proeve van bekwaamheid afgelegd en het hele jaar door moeten wij bewijzen dat we keurmerk-waardig zijn.

Wij zijn een bewezen kwaliteitsbakker

De producten die onze bakkers maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

In de winkel(s) letten wij op alle details. Klantvriendelijkheid, perfecte service en goede hygiëne en  staan op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt een Echte Bakker. Samen met collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.