200 jaar versgebakken!

Sinds de oprichting van de bakkerij in 1824 is het familiebedrijf telkens overgedragen van vader op zoon. Ruben Meinders vormt samen met zijn vrouw Hester de negende generatie.

Brood en banket bakken zit de bakkers van Meinders in de genen en inmiddels zijn er winkels in Rijssen, Markelo, Wierden, Almelo en Goor.

Meinders is sinds 1970 Erkend Gildelid van het Echte Bakkersgilde. Ruben en Hester zijn blij dat het bedrijf al 50 jaar bij dit Gilde mag horen want niet iedere bakker kan zich hierbij aansluiten. Er is een flinke dosis passie voor het vak nodig en er moet voldaan worden aan strenge eisen.

Ook legt Meinders een proeve van bekwaamheid af en het hele jaar door moeten zij bewijzen dat ze keurmerk-waardig zijn. De gedeelde ambitie om steeds beter te worden heeft er toe geleid dat de bakkers van Meinders het lekkerste brood en banket bakken, het hele jaar rond.

  • 1824

    Meinders sinds 1824

  • 1824

    Meinders sinds 1824

  • 1935

    Opa Meinders omstreeks 1935

  • 1945

    Opa Meinders rond 1945

  • 1950

    De winkel in Rijssen omstreeks 1950

  • 1963

    Willebrordus Meinders, vader van Ruben

  • 1968

    Erkend Gildelid sinds 1968

  • 1972

    Ruben Meinders op 4-jarige leeftijd

  • 1975

    De winkel in Rijssen rond 1975

  • 1982

    Opa Ben Meinders op ca. 70-jarige leeftijd

  • 1999

    Trots op ons Hofleverancierschap

  • 2012

    Introductie Pain Rubèn Desembrood