Meinders Ontbijtservice: een feestelijke verrassing!

U kunt op ieder adres in Rijssen, van dinsdag tot en met zaterdag door ons een verrassingsontbijt laten verzorgen met verse broodjes, hapjes, drankjes en diverse lekkernijen! Onze ontbijtservice is een feestelijke verrassing om cadeau te geven of te krijgen ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum, geboorte, huwelijk of andere gelegenheid. Maak vrijblijvend een afspraak omtrent de diverse mogelijkheden. Het ontbijt brengen we in een grote luxe broodmand op het gewenste adres. Vervolgens wordt de tafel door ons feestelijk gedekt met een tafellaken, servies en uiteraard het verrassingsontbijt. 

Bestellen kan in overleg met de desbetreffende winkel. Betalingen vooraf in de winkel. Voor het verzorgen van het verrassingsontbijt buiten Rijssen rekenen wij € 7,50 bezorgkosten. Graag daags na het ontbijt de ontbijtmand met toebehoren afgeven in de winkel.

Op zondag en maandag en tijdens de bouwvakvakantie en rondom feestdagen kunnen wij helaas geen ontbijtservice verzorgen.

Onze Verschillende ontbijtmanden:

Ontbijtmand A

€ 60,-

Voor twee personen (of € 45,00 voor 1 persoon)
    Diverse soorten broodjes o.a. croissant, krentenbol, tarwebol, vloerkadet e.d. Diverse soorten vleeswaren, kaas, een gekookt ei en zoetbeleg. Echte boter, suiker, thermoskan met koffie/thee en jus d’orange. Als dessert een luxe gevuld koffiebroodje en vers fruit.
Direct telefonisch bestellen!

Ontbijtmand C

€ 97,50

Voor twee personen (of € 70,00 voor 1 persoon)
    Champagneontbijt met diverse soorten broodjes o.a. croissant, krentenbol, tarwebol, vloerkadet e.d. Diverse soorten vleeswaren, kaas, een gekookt ei en zoetbeleg. Echte boter, suiker, thermoskan met koffie/thee en jus d’orange en champagne. Als dessert een luxe gevuld koffiebroodje en vers fruit. Een bloemetje en een doosje bonbons.
Direct telefonisch bestellen!